Erkend Leerbedrijf

CREBO: 25736

Pete ElektroTechniek is trots zich een erkend leerbedrijf te mogen noemen. Wij helpen graag jongeren met het verbreden van hun kennis door hen een stageplek aan te bieden binnen ons bedrijf.

Wanneer je bij Pete ElektroTechniek stage komt lopen krijg je één vaste begeleider toegewezen. Deze zal je van het begin tot het einde van de stageperiode niet alleen begeleiden, maar ook coachen waar nodig. Op deze manier snel leert je begeleider je goed kennen zodat hij jouw de begeleiding kan geven die jij nodig hebt. In een bedrijf zoals Pete ElektroTechniek zijn er iedere dag voldoende uitdagingen om daarvan te leren.

Met behulp van jouw stagebegeleider ga je deze uitdagingen aan en probeer je jouw grenzen telkens te verleggen. Al snel wordt duidelijk dat de praktijk weerbarstiger is dan de theorie op school. Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in de elektrotechniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Over de stage:

Als leerling Eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving, loop je mee met een ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Tijdens de opleiding leer je hoe de elektrische bedradingen worden geïnspecteerd, geïnstalleerd en gerepareerd. Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier.

Je krijgt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van:
• Het leren lezen en interpreteren van bouwtekeningen en schema’s.
• Het assisteren en zelfstandig werken aan elektrotechnische installaties.
• Het zelfstandig monteren van kabelgoten, trekken van kabels, plaatsen van schakelaars, het plaatsen van Pvc-buizen etc.
• Het leren adviezen uit te geven aan klanten.
• Het installeren van elektrotechnische duurzame installaties.

Vragen:

Ben jij die stagiair in de elektrotechniek die wij zoeken? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Wil je graag nog meer informatie? Stuur dan een mail naar: hr@pete-elektrotechniek.nl