Edgar

Beter Kan niet! Het is een ware ervaring om iemand met kennis van zaken en die met je meedenkt, in je huis de werkzaamheden uitvoert op de wijze die zijn beloofd. Werkt netjes, secuur, weet wat de richtlijnen zijn, heeft plezier in zijn eigen werk en zeer opgewekt. Bij Pete elektrotechniek is afspraak ook echt een afspraak. Er is…

Lees verder...

Christa

Geweldig Van een oude stoppenkast naar een moderne meterkast. Professioneel, meedenkend, goede communicatie, betrouwbaar. Kortom geweldig en een prettige samenwerking! Hartelijk dank!

Lees verder...

Saskia ten Hoeve van Ooijen

Perfecte service en kwaliteit. Snelle reactie en snel komen opdagen. Vlot en vakkundig gewerkt. In no time werkte alles weer. Deze zou ik zeker weer bellen als ik problemen met electra heb. Helemaal top.

Lees verder...

Marc Riebroek

Pete ElektroTechniek is een fijne partij om mee samen te werken. Betrouwbaar, enorme kennis van zaken en denkt altijd mee in oplossingen. En bovenal is hij gezellig en weet hij een goede sfeer neer te zetten op de werkvloer. Bij hem is een ‘afspraak’ ook echt een ‘afspraak’ en dan regelt hij het gewoon. Man van de oude stempel,…

Lees verder...

Linda Sekewael

Pete heeft bij mij o.a. de meterkast vervangen. Ik heb hele positieve ervaringen met Pete. Hij is een professional, werkt planmatig en is oplossingsgericht. Ik geef Pete een dikke TIEN!

Lees verder...

Ernest Koelman

Een echte vakman met kennis van zaken!! Staat open voor suggesties (overleg), en legt anders uit waarom iets bijvoorbeeld niet kan.

Lees verder...